Reconditionare discuri de ambreiaj

Servicii pentru reconditionarea DISCURILOR DE AMBREIAJ pentru autoturisme si utilaje agricole.

Vedeti detalii

Despre noi

RK MOTOR

Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, ne ocupam de repararea tuturor tipurilor de motoare si turbosuflante.
Pentru ca o turbosuflanta sa fie "bine reparata" trebuie echilibrata. Multe firme folosesc doar "kitul de reparatie" fara a face "echilibrarea" si a verifica conditiile ce au dus la defectarea turbosuflantei. In aceste conditii cu toate ca aveti o turbina reparata nu veti beneficia de performanta maxima a motorului.
Folosim pentru reparatia turbosuflantelor kituri originale din Anglia, turbosuflantele fiind echilibrate pe masini profesionale, corpul turbosuflantelor fiind sablat. Observind defectiunile turbinei oferim consultanta in diagnosticarea problemelor care au dus la defectarea acesteia si sprijin in remedierea acestora.
Reparam turbine din toata tara, folosind cele mai rapide servicii de curierat. Trimite turbina defecta pentru reparatii si o vei avea înapoi complet reparata si gata de a fi reasamblate în 2 – 5 zile.
In cazul în care turbina a fost atât de grav avariat incat sa nu poata fi reparata iti putem trimite alta noua sau alta reconditionata in cel mai scurt timp, daca este disponibila in stoc.
Pentru o estimare de reparatie sau pentru a afla despre disponibilitatea si preturile uneia noi sau reconditionate contacteaza-ne.